29 maart: Scout Trip

//29 maart: Scout Trip

Ah, arme Thom! Hij had zich zo verheugd om vandaag weer mee te gaan fietsen met een groepje, dit keer naar Little Creek, een technisch gebied en waar je makkelijk verdwaald, dus super om met een gids te doen. Komt hij aan bij de verzamelplek…helemaal niemand! Dus hij denkt nog even: ben ik te vroeg? Maar wat blijkt? We leven al een week een uur te vroeg! Dus iedereen was al weg want het was geen 10 uur, maar 11 uur. Erg grappig dat we dat helemaal niet door hebben gehad, maar in dit geval even een zure appel. Gelukkig kan hij vanuit de camper ook meteen de fiets op springen, dat maakte het een beetje goed.

Eind van de middag zijn we even gaan kijken bij een boondockplek hier een paar km verderop. Daar loopt een beekje en het leek ons wel leuk ook nog een week aan water te staan. Zeker nu de temperatuur hier aan het oplopen is en de komende dagen de 30 graden zal raken. We hadden al gelezen dat het meer voor kleinere campers was en dat bleek ook het geval. Veel overhangende bomen en smalle weggetjes, dus niet voor ons.

IMG_6943

Samen steentjes zoeken 🙂

IMG_6936

IMG_6930

IMG_6929

 

Wel lekker om daar even pootje te baden en Bickel was weer lekker afgekoeld. Het wat verder langs het stroompje rijden, verwerd tot steeds verder en verder de Kobo Terrace Road op. Het is een prachtige route die ook een stuk door het Zionpark loopt. Eigenlijk een soort achteringang van het park. We wisten dat aan het eind van de weg het Kobo Reservoir meer ligt en dat je daar ook vrij mag kamperen. Het seizoen is daar nog lang niet begonnen, het is hoog in de bergen en op een gegeven reden we door de sneeuw! Wij in onze korte broek en slippers in de auto, de airco ging uit en de verwarming ging aan! Wat een temperatuursverschillen binnen een afstand van een dik half uur rijden. Het was een prachtige omgeving, maar we zagen niet echt een goede plek om te staan en misschien was het er nog wel een beetje te fris 🙂 Wel erg leuk om zo te scouten naar een nieuwe lokatie. We moeten volgende week namelijk de tanks dumpen en dan kan je van de gelegenheid gebruik maken om ergens anders te gaan staan. Vooralsnog lijkt het er op dat we hier nog een week blijven en dat is prima, want we hebben het Zion Park nog helemaal niet gezien! Dat staat morgen op het programma!

IMG_3596

Uitzicht vanaf de Kobo Terrace Road over het Zion park

IMG_3604

IMG_3611

Gek parkje waar we langsreden terug naar de camper

 

By | 2015-03-30T03:14:07+00:00 March 30th, 2015|onderweg|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Sasja March 30, 2015 at 9:54 am

    Zoooo, Bickel ook weer schoon nadat hij jou heeft geholpen stenen te vinden.
    Wat leven jullie in een heerlijke ‘wereld’ als je niet doorhebt dat de klok veranderd is. Jullie eigen wereld.

Comments are closed.