27 september: Clara en Paul zijn aangekomen

//27 september: Clara en Paul zijn aangekomen

Foto: Even uittesten hoe lekker de vloer slaapt haha!

‘We hadden even een fotootje moeten maken!’ zei Thom, toen we hier net weer thuis aankwamen. STOM! Helemaal vergeten. Nou zullen zij het niet zo erg hebben gevonden, want vooral veel kleine oogjes en vermoeide koppies. Een lange reis van 13 uur en nog even spannend in Houston, omdat het enorm druk was bij de douane. Dat hebben we zelf ook al een paar keer gehad in Miami, met als gevolg dat we onze aansluiting misten. Ik had al tegen Claar gezegd om zo’n 3 uur overstap in te calculeren, maar zonder wat short cuts en geluk daarna, hadden ze aan drie uur niet eens genoeg gehad en hun aansluiting gemist. Gelukkig ging het goed, maar dat is toch even stress.

Het is zo gek met een binnenlandse vlucht dat iedereen maar bij die bagagebanden kan komen, daar snappen we echt helemaal niks van. Paul zei ook meteen: ‘dan kan iedereen dus gewoon binnenlopen, een koffer van de band pakken en weer weggaan’. Een heel vreemd principe. Toen we aankwamen lopen, hadden ze net hun koffers en dus waren we zo weer bij de auto. Heel on-Amerikaans is alles lekker dichtbij en dus waren we binnen 10 minuten bij hun hotel en daarna binnen 2 minuten weer op de camping. Heel praktisch.

Bij de incheckbalie van het hotel stond het helemaal vol met Aziaten, waarschijnlijk een groepsreis, maar gelukkig waren die al een tijdje bezig toen wij binnenkwamen en waren we toch snel aan de beurt. Ze hebben een mooie kamer en hopelijk zullen ze na een Heineken biertje en een Leancuisine maaltijd uit de magnetron (geen roomservice en te moe om bij ons te eten dus prima oplossing) lekker slapen! Morgen kunnen ze de camper ophalen en staan we samen nog een nachtje hier op de camping.

Wij hadden verder een volle dag en ik plof zo lekker naast Thom op de bank voor de finale van The Legacy, seizoen 2. Erg leuke Deense serie, aanrader.

De vloer is af! Zie foto’s hieronder en erg mooi geworden. Wat een klus toch nog, hij moet nog afgewerkt worden met een plintje, maar dat komt wel een andere keer en eigenlijk ligt de vloer er nu al heel mooi strak in. Ik heb nog gepoetst, gekookt: de vriezer vol gegooid met lekkere vegagehaktballetjes, nieuwe pot bietjes op zuur gemaakt en een vers broodje gebakken voor morgenochtend.

LOL, Thom leest net in de meegebrachte Volkskrant een nieuw woord: sjoemelsoftware! Haha, naar aanleiding van het Volkswagen verhaal. Dat gaat nog een staartje krijgen, ik geef je op een briefje dat er andere automerken zijn die het ook hebben gedaan en nu peentjes zweten. Plotseling opstappende CEO’s zijn nu heel verdacht 😀

IMG_7625

IMG_7621

IMG_7636

Gat voor de verwarming. Op drie plekken in de woonkamer komt hier hete lucht door naar boven als de verwarming aanstaat.

IMG_7643

IMG_7640

Bij de eerste planken een aantal keren checken of het goed ging het het in en uitschuiven van de slide.

IMG_7651

Klaar!!

IMG_8808

Vanmorgen nog wat boodschappen gehaald. Wat een geweldige winkel is het toch!

 

 

By | 2015-09-28T03:38:14+00:00 September 28th, 2015|onderweg|3 Comments

About the Author:

3 Comments

 1. Fieke September 28, 2015 at 5:38 am

  Ziet er strak uit! Enne…. Plintjes leggen kun je heel goed aan Paul vragen!
  Fijn dat ze goed zijn aangekomen.

  • Bianca September 28, 2015 at 1:39 pm

   Haha, dat zei Thom ook al! 😄

 2. Anouk September 28, 2015 at 7:45 am

  Ohh, wat een mooie vloer. leuk om te doen. meteen goed resultaat. vooral als Bianca haar kleetjes er weer overheen legt!!??!!! Haal die dingen maar weer weg joh. Zonde 😛

Comments are closed.