27 augustus: Een dagje aan het water

//27 augustus: Een dagje aan het water

Het is zo leuk om te zien hoe hier iedereen om ons heen zit te vissen. Groot, klein, man, vrouw, langs het water, op het water, in een kano of een motorbootje, iedereen heeft een hengel bij zich. Wij zijn echt de vreemde eend in de bijt haha! Urenlang zit iedereen naar het water te turen en afgaande op ons buurman, halen ze aardig wat vis uit het water!

Wij hebben vandaag ook lekker langs het water gezeten, maar dan met een boekje. Eindelijk weer een leuk boek gevonden. Ik zoek meestal op Amazon naar iets nieuws voor mijn e-reader, maar de laatste tijd vond ik niet echt iets dat me aansprak. Ik heb het idee dat Amazon enorm loopt te pluggen (auteurs die betalen om in zoeklijstjes voor te komen) en op zich heb ik daar geen moeite mee, maar het moet niet ten koste gaan van de kwaliteit van de zoekresultaten. Thom wees me op www.goodreads.com, daar voer je alle boeken in die je de laatste jaren hebt gelezen (ik haal ze automatisch uit Amazon) en dan geven ze je op basis daarvan tips voor nieuwe boeken. Werkt als een tierelier!

Thom heeft ook nog een stukje op de supplank gestaan, we zouden eigenlijk met zijn tweeën gaan, maar nu blijkt dat de opblaasbare plank van Thom lek is!! Hartstikke goed merk, helemaal nog niet veel gebruikt en nu lekt ie waar de vin aan de plank wordt vastgemaakt. Grrrrr, dit wordt dus mailen met de fabrikant, hopelijk niet te veel gedoe, het was namelijk een duur apparaat en dit zou niet mogen gebeuren. Wordt vervolgd.

Heerlijk hoor om weer zo op pad te zijn, we blijven dit keer relatief kort hier (half oktober vliegen we weer naar Curaçao) en zijn nu al plannen aan het maken voor volgend jaar om wat langer te gaan :-).

IMG_0052

DSC_0150

DSC_0156

DSC_0158

IMG_0053

Lunchen met een serietje

DSC_0160

 

By | 2016-08-28T01:29:38+00:00 August 28th, 2016|onderweg|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Marjolijn Versnel August 29, 2016 at 12:23 am

    Prachtig is het daar!

  2. Manouk September 3, 2016 at 7:54 pm

    Wat een rust straalt jullie plekje uit…

Comments are closed.