25 september: Van alles en nog wat

//25 september: Van alles en nog wat

Niks inspirerends gezien of gedaan vandaag! Je kunt wel merken dat we deze week vooral met praktische dingen bezig zijn 🙂 Nog twee dagen en dan komen Clara en Paul aan en daarna gaan we weer in de vakantie modus!

Ik had gisteravond een mailtje gekregen van Home Depot dat onze houten vloerdelen konden worden opgehaald. We hadden die online besteld en laten leveren bij een van de filialen hier in de buurt. Daar aangekomen was er geen plank te vinden en dus vertrokken we weer met lege handen. De rest van de middag ben ik zoet geweest met een bezoekje aan de Ikea (rolgordijn), Pier1import (niks gekocht), Target (sportgewichtjes en schoonmaakspullen), World Market (ongelooflijk maar waar: liep al tegen leuke Sinterkerstcadeautjes aan! en waar ik voor kwam: leuke theedoeken en wat pakken hagelslag, dropjes en speculaas, zodat Clara en Paul zich thuis voelen hier haha!) en Whole Foods (boodschappen). Toen belde Thom dat hij een berichtje had gekregen van Home Depot dat ze de planken hadden gevonden en of ik daar nog langs kon gaan. Het lag op de weg terug, dus geen probleem en super fijn dat het al aangekomen was, want een deel van de bestelling had als verwachte leverdatum 9 november!! :-/ Aan dat systeem moet duidelijk nog een beetje gesleuteld worden.

Morgen zijn we dus zoet met het leggen van een vloer! Tenminste, waarschijnlijk één van ons want twee keer samen klussen in één week is misschien de goden verzoeken 🙂 We zullen het zien. Vroeg opstaan in ieder geval, want het wordt weer lekker warm. Vanmiddag lagen we sinds lange tijd weer eens in het zwembad, even af te koelen. ‘Weet je nog toen we een eigen zwembad hadden…’ verzuchtte Thom voor de grap! Haha, das toch leuk dat we dat kunnen zeggen.

Het nadeel van een hele middag winkels afgaan, is dat je het thuis ook allemaal weer moet uitpakken en aangezien de koelkast bijna leeg was, MOEST ik ‘m gewoon echt even schoonmaken, voordat ik er alles weer in ging zetten. Een week of twee geleden had IEMAND een fles met kersensap niet goed dichtgedraaid en dat was tijdens het rijden vrolijk door de hele koelkast gelopen. We hadden het redelijk schoongemaakt, maar niet heel secuur en er bleek toch nog behoorlijk wat sapresten onder potjes en in de groentela te zitten. Echt zo’n stomme klus en dus elke dag uitgesteld, maar nu glimt ie weer als een zonnetje. Meteen ook maar de onderste plank van de carrousel (in de hoekkast, heel handig) meegenomen, want daar was honing tijdens het rijden gaan lekken, gelukkig niet heel erg maar ook al zeker een maand geleden :-0!

Dus vanavond, na heerlijke sushi van de Whole Foods, hebben we een Friends marathon op staan, zit Thom wat achter de computer en sta ik in de keuken wat te poetsen, want als je één kastje doet, dan maar de andere ook meenemen! Een vredig tafereeltje hier in huize Berends Ummels 😀

IMG_7614

Thom heeft het fietsenrek weer eens opgehangen en na wat gepuzzel gaan we eens kijken of dit werkt of dat het te veel gedoe is.

By | 2015-09-26T03:43:04+00:00 September 26th, 2015|onderweg|3 Comments

About the Author:

3 Comments

 1. Anouk September 26, 2015 at 6:40 pm

  heerlijk, vinden wij ook fijn. lekker dingen klussen en ook eens een keer gedaan krijgen

 2. Fieke September 26, 2015 at 7:26 pm

  Goh… Bianc… Ik dacht dat jullie al 9 maanden in de vakantie modus zaten! 😀
  Vele plezier met Paul en Clara!

  • biancthom September 26, 2015 at 7:41 pm

   LOL, mogen niet klagen Fieke! Maar nu even hard aan het werk 😀

Comments are closed.