24 september: Strawberry Narrows

//24 september: Strawberry Narrows

Eigenlijk wilden we vandaag vertrekken uit Heber City, maar Thom zei gisteren dat hij eigenlijk nog best een paar dagen wil blijven. Er zijn hier nog een paar leuke trails om te fietsen en we hebben pas net de jacuzzi ontdekt en die is na het fietsen echt heerlijk! Meestal vinden we RV Parks niks, maar dit is een ruim opgezet park en relatief rustig (vaak liggen dit soort parken langs een drukke weg, deze ook, maar we hebben er niet zoveel last van).

We moeten wel de camper verplaatsen, maar dat is niet zo erg want we moeten toch om tien uur bij de banden garage zijn, omdat de camper nieuwe banden nodig heeft. Helaas zitten er scheurtjes in het rubber en ook al kunnen we er nog wel even mee doorrijden, we geven de voorkeur aan het zekere voor het onzekere nemen. Bovendien ligt de garage 5 minuten van de camping dus dat is ook wel erg makkelijk.

We ontbijten in het favoriete tentje van mijn moeder hier ‘Kneaders’. Ze hebben sinds kort (vorig jaar was het nog niet) achter elk item op het menu staan hoeveel calorieën er in zitten en er is weinig dat niet rond de 1000 Kcal zit! Ik denk dat dit mensen wel helpt om bewustere keuzes te maken. Thom neemt een omelet en ik neem een stuk brood van het brood dat we gekocht hebben met een stukje omelet van Thom. Geen zin in deze calorie bommen (kijk dat is al 1 bewuste keuze :-D).

Om elf uur staat de camper weer op zijn plek en het is prachtig weer dus besluiten we te gaan fietsen. We rijden naar Strawberry Lake, daar ligt een erg mooie trail die langs het water loopt. Het is een kleine 45 min rijden en er is hier helemaal niemand! Er ligt een klein haventje met wat bootjes, maar daar is het uitgestorven en ook op het water is niemand te zien.

De trail is waanzinnig! 100% single track door een prachtig landschap van berken, rood/gele herfstbladeren, heide en dennenbomen met continue uitzicht op het meer. Mijn fiets doet het weer fantastisch, ik fiets gewoon achter Thom aan en bij klimmetjes is het omgekeerde wereld en fiets ik voorop. Ik begin langzaamaan weer in de flow te komen (heb weinig gefietst afgelopen jaar) en de techniek komt weer terug. De truc bij mountainbiken is dat je relaxt op je fiets moet zitten, dan fiets je het fijnst, maar daarvoor moet ik er even weer in komen.

Op de camping hoppen we weer in de jacuzzi (sorry dat ik dat vorige keer niet helemaal duidelijk had gemaakt!), heerlijk! Ze hebben hier twee clubhuizen compleet met zwembad, jacuzzi, biljart, grote keuken en knoeper-grote tv. Eén clubhuis is ‘adults only’ :-), geen gillende kids rondom het zwembad dus! Helemaal prima haha!

By | 2019-09-29T22:04:20+00:00 September 25th, 2019|onderweg|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Ilse September 30, 2019 at 12:07 am

    Prachtig! Wat een fantastisch landschap!

Comments are closed.