Lekker dagje vandaag. We staan op een super mooie plek met een geweldig uitzicht en zoals ik al schreef de vorige keer: midden tussen de trails. We ontbijten binnen, want het was vannacht buiten -3 graden! Ik moet zeggen, ik begin er aan te wennen. Heb het niet meer zo heel koud als in een tijdje geleden. De mannen zijn excited om te gaan fietsen en als ze weg zijn om de huurfietsen op te gaan halen, rommel ik lekker wat in de camper. Even opruimen en als ik zie dat we nog een schaal vol appels hebben liggen (die nooit op gaan komen), besluit ik een appeltaart te bakken. Doe ik eigenlijk nooit voor ons tweeën…zielig hè voor Thom :-D. Daar worden we veel te dik van, als we zo’n ding samen op zouden peuzelen haha!

Tijdens een fietspauze valt ie goed in de smaak en gaat schoon op! Dat is altijd het leukst als je iets bakt, dat je ziet dat anderen het met veel smaak opeten. Ik doe ook mijn fietskleren aan en rij een rondje samen met Thom. De trails zijn hier echt prachtig, heel flowy met continue een waanzinnig uitzicht. We rijden door velden van droog geel gras, het lijkt wel de savanne ergens in Afrika. De vorige keer moest ik de jeeptrail terug omhoog nemen, maar nu met mijn e-bike rij ik met gemak een leuke single track terug naar de camper. Ben echt super blij met deze fiets, echt een toppertje!

‘s Avonds eten we bij de Chinees in Fruita. Laatste avondmaal! Morgen vliegen de mannen vanaf Grand Junction (ligt naast Fruita) terug naar Curaçao. Het was erg leuk om te zien dat ze echt enorm veel lol hebben gehad! Het restaurant is helaas niet ergens gezellig downtown, maar op een zielloze plek met allerlei andere (fastfood) restaurants. Gekke Amerikanen…eigenlijk zouden ze er gezellige lichtjes moeten ophangen, dat zou het er meteen zoveel gezelliger uit doen zien! Maar het eten is lekker en ook al zijn het grote porties, het gaat schoon op! De ‘fortune’ koekjes die we na het eten krijgen, zijn in gebroken Engels en slaan kant nog wal, geen heldere toekomstvoorspelling bij deze Chinees haha!