24 juni: Yoga

//24 juni: Yoga

Zooo het was alweer maanden geleden dat ik yoga heb gedaan en het was dringend nodig! Een redelijk stijve rug door al het fietsen en toen ik niet meer met mijn handen bij de grond bleek te kunnen, viel het kwartje helemaal 🙂

Vanmiddag dacht ik: kom op, gaan! Ik moet altijd even een drempel over met dit soort dingen. Heb ik geen zin, terwijl ik juist wel zin heb. Vermoeiend, maar ik weet het inmiddels wel van mezelf. Dus matje onder de arm, 15 dollar in de pocket en gaan! Een heel schattig yoga studiootje, midden in het bos. Aardig mens die les gaf en we waren met 5 vrouwen, dus lekker klein groepje. In het totaal 1,5 uur restorative yoga gedaan: diepe lange poses gecombineerd met massage en ademhaling. Heerlijk! Zo grappig om te merken hoe de tijd altijd vliegt als je yoga doet. Van te voren denk je: pfff anderhalf uur, maar het is zo om. Dit ga ik zeker nog een paar keer doen.

De rest van de dag bezig geweest met wat dingen online regelen en gordijnen maken voor de slaapkamer. Het was een bewolkte dag, dus prima om wat klusjes te doen. We moeten trouwens ook dringend weer wassen, maar geen laundromat op het eiland. Nu moeten we lid worden van een andere camping, dat kost een 10tje, daar hebben ze wasmachines en drogers die we dan kunnen gebruiken. Dat moet dan maar, alles beter dan het met de hand doen! 😀

IMG_5935

Nog wat fiets foto’s van Thom van gisteren. Hij kwam weer allemaal rampjes en gootjes tegen. Niet te kinderachtig hoog allemaal!

IMG_5938

IMG_5934

IMG_5940

Terwijl ik een serietje kijk, ijs ik Bickel haar koppie. We proberen dit twee keer per dag te doen, helpt tegen de zwelling.

IMG_5942

IMG_5943

Er staan hier overal leuke bordjes

IMG_5945

Ontbijttentje vanmorgen

IMG_5941

IMG_7908

Jan’s Cafe ontbijtjes van vanmorgen.

IMG_7909

 

 

By | 2015-06-25T02:50:35+00:00 June 25th, 2015|onderweg|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Anouk June 25, 2015 at 7:01 am

    😀 goed zeg. Goed bezig allebei. Maar Thom, ben jij over die plat afgezaagde boomstammen gegaan??
    xxxAnouk

Comments are closed.