We gaan Moab verlaten vandaag! Tenminste, dat denken we en dus pakken we alles in en als alles op zijn reisplek staat, schuif ik de slides in…maar de grote slide denkt daar heel anders over en weigert. Links komt wel naar voren, maar rechts blijft hangen. Ik druk Thom op het hart om bedachtzaam te Mc Gyveren, want de slides zijn geen simpele constructies, maar zware apparaten die als ze niet goed werken, allerlei problemen zoals lekkages kunnen veroorzaken. Uiteindelijk weten hij en Felix uit te vogelen waar het probleem zit. Er blijkt een schroefje uit te steken onder de vloer waardoor de slide niet naar binnen kon. Waarschijnlijk in de loop van de tijd omhoog getrild. Makkelijk te repareren dus!

Rond twaalf uur kunnen we eindelijk vertrekken. We hoeven niet ver te rijden gelukkig. Het plan is om nog een paar dagen in Fruita te staan op een camping midden tussen de fiets trails. Het is een erg leuk gebiedje waar we al eens eerder zijn geweest.

Als we rond half drie Fruita inrijden, hebben we allemaal honger en besluiten we even te stoppen bij een tankstation waar alle fast food ketens vertegenwoordig waren. Dennis en Thom vertrekken naar de Taco Bell, David, Felix en Sander maken de Subway onveilig en ik haal wat bij Wendy’s dat ik in de auto op eet, terwijl ik wacht tot de jongens ook klaar zijn.

Rond vijf uur zijn we op de camping. We hebben echt een waanzinnige plek, met een enorm wijds uitzicht gevonden. Terwijl de mannen de tenten weer opzetten, maak ik soep en broodjes voor het avondeten. De rest van de avond zit ik lekker met mijn noise canceling headset op een postje te schrijven, een serietje te kijken en haak ik verder aan mijn nieuwe sjaal (sinds lange tijd weer een haak project gestart!) terwijl de rest een spelletje ‘Exploding Kitten’ speelt. Zo’n headset werkt wel geweldig als je met zoveel mensen op een klein oppervlak zit!