23 april: Keep your gun down!

//23 april: Keep your gun down!

“Charlie, what did I tell you?! Gun down! If you are not going to listen to me, you are not going to use it.”

“Charlie, don’t point your gun in the direction of other people!”

“Charlie, don’t leave your gun on the ground, sand will ruin it.”

Charlie is ons buurjongetje van zes of zeven….hij heeft een luchtbuks….en ‘other people’ dat was ik die in de laatste zon aan het water een boekje zat te lezen… Ik blijf het gek vinden hoor, een vader die zijn zoontje op zesjarige leeftijd al leert omgaan met een wapen. Gelukkig werd ik niet geraakt…

Na een telefoontje vandaag met de BLM office of het ok was dat we nog 2 nachten op deze camping zouden blijven (max is 14 dagen), realiseerden we ons weer eens dat je soms de regels gewoon een beetje aan je laars moet lappen. ‘Nee!’ was namelijk het antwoord en dat vormt meteen een aardig probleem. Alles zit hier namelijk dit weekend vol als gevolg van een autoshow in Moab, waar veel mensen op af komen. In Salt Lake City hebben we een plek in een RV park gereserveerd, maar daar kunnen we pas vanaf zondag terecht. Morgen hier vertrekken is ook geen optie, omdat er nog een paar pakjes aankomen bij het postkantoor, dus we hebben besloten om gewoon de regels te negeren, er vanuit te gaand dat de bureaucratie bij het BLM ook niet supersonisch is en zaterdag pas te vertrekken. Waar we dan zaterdagnacht slapen, weten we nog niet, misschien eens een Walmart parkeerplaats uitproberen :-).

Thom heeft vandaag zijn nieuwe SUP plank te water gelaten! Hij heeft een opblaasbare SUP van Starboard gekocht en was er, na een tochtje op de Colorado river, erg tevreden over. We hadden afgesproken dat ik hem weer zou oppikken met de auto (arm helaas nog steeds zeurderig) en qua timing ging dat helemaal goed. Wel super handig dat je zo’n opblaasbare SUP zo leeg laat lopen, oprolt en in de auto legt. Het oppompen daarentegen was wat lastiger, de druk moet vrij hoog zijn dus niet te vergelijken met bijvoorbeeld het oppompen van een luchtbedje. Bij een kennis van ons, is zo’n SUP min of meer ontploft (de honingraat aan de binnenkant raakte los waardoor de SUP plots niet meer plat was, maar rond als een sigaar met zeer ernstige verwondingen als gevolg), dus we zijn wel voorzichtig en vooral de eerste paar keer, even goed opletten of er onregelmatigheden zijn rondom het ventiel. Starboard is een vooraanstaand merk op SUP gebied, dus daar halen we ook wel vertrouwen uit dat de constructie goed is.

DSC_0366

DSC_0373

IMG_1615

IMG_1613

IMG_4069

Een ontspannen Bickje

DSC_0369

Lekker uit de zon. Alle plastic containers hebben we gespaard om de watertank bij te vullen na een week. Vers water gaat sneller op dan de vuil water tanks zich vullen. We staan nu bijna 10 dagen zonder dumpen, een record!

 

 

By | 2015-04-24T04:44:15+00:00 April 24th, 2015|onderweg|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Arjan April 24, 2015 at 11:07 am

    Mooi SUP watertje zeg…

  2. Anouk April 24, 2015 at 12:20 pm

    Jeetje, ik dacht eerst dat je een film aan het kijken was en daar een quote over wilde schrijven. Maar een luchtbuks op de camping?? Ongelovelijk. Hier moeten ze het maar doen met de Nerf. Ik heb eraan toe moeten geven want iedereen in de buurt heeft er een en dus hadden we een huilende thijs omdat Bart zijn Nerf claimde zonder over leg, hup uit zijn had geritst..

Comments are closed.