Het is ongelooflijk maar de heren hebben nog steeds zin om te fietsen. Ik zou na dagen achter elkaar fietsen wel even uitgefietst zijn! Nu ben ik wel blij want Thom, David en Sander zijn wel te porren voor de mooie ‘Double M loop’. Het is een prachtige route door enorme rotspartijen. Naast de parkeerplaats kun je ook nog één van de meest bijzondere dinosauruspoot afdrukken vinden van Noord-Amerika. Het is bijna niet te bevatten dat hier 200 miljoen jaar geleden dino’s rondliepen en dat die afdrukken bewaard zijn gebleven. Ze zijn pas in 2009 ontdekt en in de ‘middle of nowhere’ kan iedereen een kijkje nemen. Er is geen bezoekerscentrum of supoost, op goed vertrouwen is het hopen dat niemand er iets kapot maakt.

Voordat we bij de trail zijn, rijden we nog even het dorp in. Eerst langs de rockshop voor wat cadeautjes voor het thuisfront, daarna langs het postkantoor omdat er voor een aantal nog Amazon pakjes liggen en als laatste langs de fietsenwinkel, omdat er nog wat moet gebeuren aan een aantal fietsen. We laten Felix en Dennis achter in het dorp, zij gaan daar in de buurt een trail rijden.

En waar anders dan de dag afsluiten bij The Spoke met een burgertje! Morgen vertrekken we uit Moab! It was fun, maar het is tijd voor weer wat anders.