22 november: Albuquerque

//22 november: Albuquerque

We’re at the end of the line! Vandaag laatste lange stuk gereden van Flagstaff naar Albuquerque in New Mexico. Een stuk van 5,5 uur over één lange rechte weg, dus cruise control aan en gaan met die banaan! Het was vandaag mooi zonnig weer, maar bleef koud en overal onderweg zagen we in de schaduw nog sneeuw liggen. Het is grappig hoe moeilijk het is om sneeuw te verenigen met cactussen en een dor woestijnachtig landschap.

Bij het Welcome Centre van New Mexico, langs de snelweg, waar we even waren gestopt om wat te eten, kwam Thom naar buiten met allemaal folders over Breaking Bad Tours! Blijkt de serie hier opgenomen te zijn. Pap en mam, wat dachten jullie van een tourtje langs alle BB lokaties ergens volgens jaar haha! Wij zijn er wel voor te porren. Ik ben nu al aan het aftellen tot de dag dat het lang genoeg geleden is dat ik die serie heb gezien om me nog te herinneren hoe het ook al weer precies liep. Ik schat nog een jaar of drie :-).

We staan nu op een camping zo’n 20 minuten buiten de stad, met een mooi uitzicht over de heuvels. Weer reden we plotseling op Route 66, het lijkt wel of deze weg overal en nergens loopt, maar het blijkt dat we ‘m toevallig regelmatig hebben gekruist het afgelopen jaar 🙂

De komende dagen staan in het teken van inpakken en opruimen. We hebben een aardige todo lijst af te werken de komende vier dagen. Vrijdag brengen we de auto en 5th wheel naar de stalling, dan slapen we één nacht in een hotel, voordat we zaterdag wegvliegen. Nog even proberen te genieten tussen al het poetsen door!

route 66

cover boek klein

De cover voor het boek dat mijn vader aan het maken is.

By | 2015-11-23T02:00:21+00:00 November 23rd, 2015|onderweg|Comments Off on 22 november: Albuquerque

About the Author: