22 maart: Red Rock Again

//22 maart: Red Rock Again

Daar staan we weer, op ons oude vertrouwde plekkie bij Red Rock Campground Las Vegas! De trip duurde wat langer dan verwacht en dus stoppen we hier voor vandaag en morgen waarschijnlijk ook. Thom wil graag nog een trail doen, die hij een maand geleden niet kon rijden, vanwege het slechte weer toen en de sneeuw. De camping staat bomvol met tentjes en busjes, we hadden super geluk dat er nog een plek was op een stukje waar alleen campers mogen staan. Heel veel klimmers die hier kamperen, het is een echt klimgebied. Het is veel groener dan toen we hier vertrokken, de sneeuw en de regen hebben het gebied goed gedaan!

IMG_6852

Bickel ligt lekker achterin!

De reis begon goed, rond half negen vertrokken en het hele stuk door LA kwamen we snel door. Thom had bij vertrek al de bandenspanning van de camper gecheckt (iedereen met een camper hamert hier op de bandenspanning, dus we houden het netjes in de gaten), want één band loopt heel langzaam leeg. Spanning was te laag en dus zodra we LA uit waren, zijn we bij het eerst beste tankstation gestopt. In dit kleine dorpje van tankstations, truckerplaatsen en restaurants bleken alle luchtpompen kapot…das gek hè? Zou het misschien aan ons liggen? Euhm….ja dus. Toen we een andere band probeerden op te pompen ging het prima, conclusie: ventiel kapot. Geluk bij een ongeluk: er zat 2 km verderop een  garage en driekwartier later hadden we een nieuw ventiel! Inmiddels was het half één en besloten we daar wat te lunchen. Echt een gekke plek, wil je weten waarop de types in Breaking Bad zijn gebaseerd: de figuren die hier rondlopen :-D. Dit bord ‘says it all’ 🙂

IMG_1156

IMG_1162

IMG_1159

IMG_1164

We zijn niet zo tevreden over onze Garmin…De snelweg is links en zij stuurt ons naar rechts. En dat is niet de eerste keer, daarom rijden we de laatste paar dagen met twee navigatiesystemen.

Hier is de stilte weer oorverdovend en heerlijk!

By | 2015-03-23T04:55:33+00:00 March 23rd, 2015|onderweg|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Felix March 25, 2015 at 11:09 pm

    Ik heb in de States heel tevreden met TomTom gereden. Zeker een aanrader.

Comments are closed.