22 april: waar oh waar

//22 april: waar oh waar

Het is soms zo raar hoe je een beetje verlamd kan raken door aan de ene kant vele opties en aan de andere kant doordat geen van de opties perfect is (in jouw ogen dan). Ik ben iemand die niet bang is om keuzes te maken, maar deze meestal weloverwogen neemt, veel onderzoek doet en uiteindelijk de beste keuze omhoog weet te vissen. De valkuil is dat je er zoveel uren in steekt, dat je door de bomen het bos niet meer ziet en een beetje murm wordt van de informatie. Anyhoe, ik ben me bewust van de valkuil maar val er af en toe nog wel in haha, jammer toch dat dat zo werkt.

Zoals ik in de vorige post al schreef: we willen graag verder trekken, richting het noorden (papa: helaas is Lake Powel 4,5 uur naar het zuiden, dus das niet handig, we zetten ‘m even in het verlanglijstje), maar moeten niet letterlijk de hoogte intrekken, want daar ligt nog volop sneeuw. Zelfs Salt Lake City, hier 3,5 uur vandaan, is nog vrij fris. Dan blijf je toch nog even rondom Moab zul je misschien denken, maar we zijn (hoe mooi het hier is!) toe aan een change of scenery. Een lang verhaal kort: we vertrekken zoals het er nu uit ziet zaterdag naar Salt Lake City om wat boodschappen te doen en onder andere een bezoekje te brengen aan de Ikea. Na een paar dagen rijden we dan door naar Boise in Idaho. Een middelgrote stad met een erg leuk mountainbike gebied (ik ga er vanuit dat mijn rechterpols en arm dan weer 100% zijn) in de ‘foothills’ van de bergen en dus redelijk laag. Boise heeft nu lente-achtige temperaturen en vrij droog dus dat klinkt op papier (of beter gezegd in Google) prima!

Vandaag hebben we niet veel gedaan. Thom kwam om half 11 weer terug, hij en Felix waren om kwart voor vier opgestaan om om 6 uur bij het vliegveld van Grand Junction te zijn. Ik had oordopjes ingedaan dus heb er niks van meegekregen dat ze vertrokken. Hij was op de terugweg even bij een tankstation gaan slapen, want kreeg wel heel zware ogen en werd na 1,5 uur diepe slaap weer fris wakker ๐Ÿ™‚ Jaloersmakend hoe makkelijk hij overal kan slapen!

Verder is Thom helemaal in de ban van The Button. Een actie op Reddit waar alle bezoekers gezamenlijk er voor zorgen dat een klokje van 60 seconden niet op 0 komt, door een button (die er naast staat) in te drukken. Iedereen mag 1x drukken. Het is een internet hype van jewelste met zelfs een speciale Button krant, haha! Voor wie het leuk vindt om te zien waar alles om te doen is, hier een link naar de klok en hier naar een artikel over The Button.

IMG_7254

Ik werd een beetje gek van mijn dikke nekkussen op de bank, vandaag de stoute schoenen aangetrokken, de bank opengesneden en een deel van de vulling er uit gehaald! Ging gelukkig heel makkelijk ๐Ÿ˜€

IMG_7253

Het bovenste middelste kussen is nu een stuk platter. Beter voor mijn nek!

 

 

By | 2015-04-23T16:39:40+00:00 April 23rd, 2015|onderweg|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Sue April 23, 2015 at 8:34 pm

    Felix is inmiddels weer veilig thuis en direct hard aan het werk gegaan. Bedankt voor de goede zorg ๐Ÿ˜‰
    We gaan zeker met de family ook eens naar Moab, lijkt mij heel bijzonder. Goede reis verder.

    • biancthom April 24, 2015 at 4:45 am

      Hi Sue! Fijn om je man weer veilig thuis te hebben lijkt me, ook al werd er goed voor hem gezorgd :-D. We vonden het heel gezellig! En Moab is een aanrader, wij komen hier ook zeker nog een keer terug. Bx

Comments are closed.