21 augustus: Santa Fe Skies RV Park

//21 augustus: Santa Fe Skies RV Park

Ahhh heerlijk! Het geluid van tjirpende vogeltjes en uitzicht op hoppende konijntjes langs de camper. De vakantie is begonnen! De camping in Albuquerque was vooral heel praktisch en heeeel dicht langs de snelweg! Nu staan we op een heel rustig rv parkje net buiten Santa Fe, een dik uur verderop. Het weer is hier heerlijk! Terwijl het in Albuquerque (wat vreselijk om deze plaatsnaam altijd te moeten schrijven in je adres, het is een vingerbreker) al vroeg richting de 35/40 graden ging, is het hier, omdat we wat hoger zitten, een heel aangename 25 graden.

Het inpakken van de camper ging vanmorgen redelijk vlot, we hebben vast binnen no time ons oude ritme weer te pakken. Ik heb gereden en zelfs een backup plek wierp geen hindernis voor ons op: in één keer achteruit ingeparkeerd! Het is echt een schattig parkje, ik ben blij dat ik hier een aantal weken geleden een aantal nachten gereserveerd heb. Ik vermoedde al dat we wel toe zouden zijn aan effe chillen en Thom zegt nu al dat hij het geen punt zou vinden om hier nog een paar nachten te blijven. Toen ik reserveerde had ik expres niks tegen ‘m gezegd, want dat was uitgelopen op een lange discussie (bijverschijnsel van allebei hard aan het werk zijn) over wel of niet dingen van te voren vastleggen haha! Soms is het handig om je partner al bijna dertig jaar te kennen…DERTIG JAAR….we worden oud 😀

Terwijl Thom na het installeren achter de computer kroop om het probleem wat donderdag al de kop op stak, nogmaals te tackelen, heb ik de rest van de middag de camper gepoetst, alles gestoft, afgewassen, gekookt en een wasje gedraaid….euhm…NOT!! Ik ben op de bank geploft met mijn iPad, heb gesurfed en daarna een marathon van oude afleveringen van Gilmore Girls gekeken…Yes I admit, I am a brainless chickflick movie/serie lover… sue me baby!

Thom heeft eind van de middag nog een fietspoging gedaan, de lucht was zó donker dat ik afhaakte (bovendien ben ik gewoon een beetje moe) en vrij snel begon het te regenen en te onweren. De regen is hier koud! Zo grappig hoe wij gewend op Curaçao aan warme regen en wind die altijd van één kant komt. Vooral bij de laatste moeten we altijd even schakelen! Anyway, Thom was snel weer terug en doet nu terwijl ik dit schrijf weer een poging achter de computer. Zijn volharding is vooral op dit soort momenten bewonderenswaardig!

NB. Update algen tank: de tank is nu gevuld met een chloor/water oplossing die morgen gespoeld wordt en dat zou het problemen moeten oplossen.

NB2.De connectie tussen de zonnepanelen en de stopcontacten binnen is nog niet opgelost, maar customer support was dicht dit weekend.

IMG_1921

Wat is het toch een gezellig huisje!

IMG_1920

Eigen ziet alles er nog goed uit. Door de warmte van de afgelopen maanden is op sommige plekken het behang een beetje losgekomen in de hoekjes, maar dat is zo weer vastgeplakt. Nog steeds heel blij dat ik met de moeite heb genomen om alles te pimpen.

IMG_5125

Alle fietsspulletjes weer bij elkaar zoeken!

IMG_5126

Ik mijn blogje schrijven en Thom werken..of is dat iets anders op zijn scherm 😀

 

 

By | 2016-08-22T01:00:43+00:00 August 22nd, 2016|onderweg|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Felix August 22, 2016 at 4:47 pm

    Jouw werkplek is echt te gek, Bianca!

    • biancthom August 22, 2016 at 5:32 pm

      Ja dat is een lekker stekkie met leuk uitzicht!

Comments are closed.