20 oktober: Home Depot kerstinkopen

//20 oktober: Home Depot kerstinkopen

Foto: Ook nog even langs de Halloween afdeling! 😀

Een regendag vandaag! Vannacht een enorme lading onweer en de rest van de dag veel regen. Ik zal er verder niet veel woorden aan vuil maken, want we hebben verder niks bijzonders gedaan! Hopelijk morgen meer actie in de tent!

Claar en Paul zijn vanmorgen weer op het vliegtuig gestapt terug naar Nederland. Ze konden gisterochtend bij het consulaat in Salt Lake City hun Laissez-Passer ophalen, een noodpaspoort, maar ook weer niet. Ik snap het verschil nog steeds niet. Mijn via photoshop gefabriceerde pasfoto’s werden in ieder geval geaccepteerd! Erg grappig. Het was nog even spannend of ze door de douane zouden komen, omdat in het paspoort van Clara: ‘Ummels Ramaekers’ stond terwijl in haar originele paspoort alleen Ramaekers staat en dus ook op haar vliegticket. Volgens Claar begreep de beambte er niet veel van, maar wilde hij zijn onwetendheid ook niet etaleren bij zijn collega’s en liet ze door. Ligt in de lijn der verwachtingen, want normaal doen ze alleen moeilijk als je het land binnen wil komen en is het een stuk minder lastig om het land weer te verlaten. Ik verwacht dat ze in Nederland ook geen probleem zullen hebben.

Ze hadden nog een paar erg leuke dagen in Las Vegas gehad, totaal contrast met de rest van de reis! Wij zullen ook nog een nachtje op de strip doorbrengen voordat we wegvliegen. Kreeg vandaag alleen een vliegtijdwijziging via de email…..grrrr….alleen al bij de kop van het emailtje weet je dat je aan het kortste eind zult trekken. Tijden worden nooit gunstiger….Nu dus ook niet, want we vliegen nu niet om negen uur ‘s ochtends (een christelijke tijd), maar om 6 uur! Pfff dat betekent dus midden in de nacht opstaan en de vraag is of dat een nachtje Bellagio hotel wel waard is. Morgen maar eens achteraan zitten. Het irritante is dat je bij het boeken je keuze hebt gemaakt voor redelijke vlieg- en overstaptijden en daar ook extra voor betaald, die vluchten zijn duurder dan de k…vluchten. Pardon my French. Dat extra geld zie je niet terug op je bankrekening weten we uit ervaring. Het is niet de eerste keer dat we zo’n email krijgen.

IMG_8452

Dit lunchplekje kreeg uitstekende reviews van Tripadvisor. De burger en fries waren lekker, maar het oog wil toch ook wel wat… 😀

IMG_8454

Kerstinkopen doen bij Home Depot! haha!

By | 2015-10-21T04:52:37+00:00 October 21st, 2015|onderweg|3 Comments

About the Author:

3 Comments

 1. Anouk October 21, 2015 at 7:45 am

  Lekker he zo’n dag aanrommelen. Het is de after Canyon kater. 😀 xxx

  • biancthom October 22, 2015 at 5:11 am

   😀 lol!

 2. Anonymous October 22, 2015 at 9:31 pm

  He dat is echt jammer, want in Pellagio wil je wel rustig wakker worden!! Room service met zacht gekookt eitje om 3 am moet kunnen in Las Vegas!

Comments are closed.