Ah, vandaag is alweer de laatste dag van onze roadtrip. We rijden rond een uur of elf weg van de camping en dan via de Covid teststraat terug naar Denver. Voor de laatste paar nachten voordat ik terugvlieg, heb ik een plek op de KOA geboekt, net buiten de stad in de bergen. We rijden terug naar de highway 70. Ric doet het eerste stuk en als we getankt hebben bij Silverthorn, rij ik de rest. Ik had me niet helemaal gerealiseerd dat de camping behoorlijk hoog ligt, we zitten hier op 3000 meter en er wordt zelfs zuurstof verkocht in de kampeerwinkel!

We komen rond half vijf aan en omdat we nog steeds een boel natte spullen hebben, besluiten we meteen een was te draaien bij de wasserij op de camping. Ilse heeft het briljante idee om daar ook meteen te douchen. Lekker lang en warm! Als zij de was checken, loop ik terug naar de camper om wat salade te maken voor bij de pizza die we besteld hebben. Ik heb niet door dat Ric met een schaar in haar achterzak rondloopt en terwijl ik in de camper ben, knippen zij en Ilse allemaal memorabele quotes uit die ze de afgelopen twee weken heeft verzameld. Ik krijg een hele lieve kaart van ze met schattige vogeltjes en dus ook een heleboel hele grappige zinnen die de afgelopen weken gezegd zijn door ons, samen met een hele zachte en warme deken voor in camper. Echt super lief! Many thanks girls!

Hier zijn een paar quotes:

‘Een beer, een beer, een beer!’

‘You girls have excellent brakes!’

‘Kijk al die Paracetamolletjes’ (ipv parasolletjes, deze was van mij haha!)

Na het eten spelen we nog een aantal potjes Rummykub en dan worden de koffers ingepakt. Morgenochtend moeten we al rond 8 uur ‘s ochtends richting het vliegveld. ?