We zijn inmiddels aangekomen op een camping in de buurt van Buena Vista. Na nog een dag bij het Sand Dunes National Park, waar Thom, Karin, Peter en Max hebben gezandboard en -gesleed. Noor en ik waren even bij de camper gebleven. Mijn voet gaat een stuk beter gelukkig, maar nog niet goed genoeg om in rul zand omhoog te lopen. Ze hadden erg veel lol en Thom en Peter zijn zelfs naar een top gelopen. Tenminste dat dachten ze, maar telkens als ze bovenop stonden, was er weer een hogere top! Helemaal onder het zand kwamen ze weer terug.

Gisteren zijn we weer terug richting Frisco gereden en bij Buena Vista de bergen in gereden naar Cottonwood Lake campground. We zitten nu op bijna 2900 meter hoogte! We hadden geluk want er waren nog maar een paar grote plekken en toen we net 10 minuten stonden kwamen er al twee grotere caravans voorbij rijden. Echt fijn. We staan vlakbij een schattig meertje waar veel mensen aan het kanoën, suppen en aan het vissen waren. Dezelfde middag meteen een nieuwe visvergunning gekocht, zodat Max en Noor weer op forellenjacht kunnen. We kregen een foto van vrienden van ons uit Curaçao die op dit moment in de buurt staan bij Twin Lakes en zij hadden wel zes forellen uit hun meer gehaald! Helaas hadden we vanmorgen nog geen geluk en sprongen ze wel overal rond in het water, maar negeerden onze hengels!

Ik heb vanmorgen weer voor het eerst gewandeld met Karin! Super leuk. Een stukje van de Colorado Trail, waar ik al eens eerder over schreef. Ik geloof dat het een pad van 570 mijl is van Denver naar Durango onderin Colorado. Een trail die veel gefietst en gewandeld wordt. Terwijl ik dit schrijf  zijn Max en Peter zijn ‘m nu aan het fietsen. Dit deel van de trail loopt vanaf de weg naar de camping tot aan het dal waar wij nu zijn. Benieuwd hoe zij het hebben gevonden.

Op de camping hebben we geen internet bereik, maar we zitten nu even in het dorp wat werkdingen te doen en ik kan mooi dit postje online zetten. Karin en Noor hebben net leuk gewinkeld in het dorp, waar ze weer tegen een hele leuke tweedehandskledingwinkel aanliepen. Nu zitten ze bij ons aan tafel Beverbende te spelen haha! Thom is storages voor de camper aan het afbellen in Las Vegas, daar zullen we eindigen dit keer.