We zijn weer op pad! Terwijl ik dit schrijf, zit ik in het vliegtuig. Dat is tegenwoordig al een hele prestatie! We waren vier uur van tevoren op Schiphol en gelukkig van dat ruim genoeg. Kreeg wel even wat kriebels toen ik de rij zag want die begon al in vertrekhal 3 terwijl alle balies van KLM in vertrekhal 2 zijn. De Efteling was er niks bij! Beetje jammer dat we er ook in aan moesten sluiten, want we konden door ons visum niet online inchecken. Gelukkig liep de rij snel door en konden we daarna meteen doorstromen naar de douane en hoefden we niet opnieuw een rij op te zoeken. Na een dikke twee uur stonden we aan de andere kant van de douane, dus ruim op tijd. Wel lekker om mijn koptelefoon op te hebben met een podcast, want dan krijg je de zenuwen en stress van andere reizigers wat minder mee.

We vliegen nu naar Salt Lake City, waar we rond half 2 aankomen. Deze stad is heel erg langgerekt en bestaat uit allemaal kleinere steden die aan elkaar vastgegroeid zijn. Het is de hoofdstad van Utah en ook van de Church for Latter Day Saints oftewel: Mormonen. Inmiddels is de stad een oude bekende voor ons, we zijn hier al veel naar toe gevlogen en hebben de camper hier ook al een paar keer in de stalling gezet. Om de spits voor te zijn, rijden we vanmiddag meteen een stuk de stad uit, ongeveer 45 minuten rijden en dan overnachten we daar in een hotel, om morgen door te rijden naar Grand Junction (3,5 uur) waar we in april de camper hebben achter gelaten.
Heel leuk om weer naar de camper te gaan! We hebben inmiddels een andere besteld, een truckcamper die een stuk korter zal zijn, maar daar moeten we nog even op wachten to na volgend jaar zomer. De komende weken gaan we Colorado weer onveilig maken, daar heb je in de zomer zulke heerlijke temperaturen door de hoogte, terwijl alle Staten er omheen temperaturen zullen hebben van 35 graden plus. De komende paar dagen worden we daar ook nog even op getrakteerd!