We moeten vanmorgen heel veel computerdingen doen voor werk en omdat we onze reisplannen wat om hebben gegooid. We hebben besloten om via Portland in Oregon terug te vliegen en een bezoek te brengen aan de truck camper fabriek van Host, het merk camper dat we op het oog hebben. We twijfelen tussen twee types (ik wilde eigenlijk de ene en Thom de andere 😅) en aangezien het bijna onmogelijk is om dit merk bij een dealer te zien (ze gaan als zoete broodjes) is dit de enige optie om ze in het echt te zien. Dus vliegtickets aanpassen, auto huren en hotel boeken. Daarnaast is er een mogelijkheid dat ik begin mei een week naar NL kom voor een boekenbeurs. Mijn boek staat op de centrale inkooplijst van Libris  (YEAH!) en ik zou het extra kunnen promoten door op de beurs live te gaan schilderen. Super spannend natuurlijk en tot nu toe i.v.m. Corona leek het geen optie, maar nu plotseling toch wel. Nu uitzoeken of het echt de moeite waard is, omdat een last minute ticket naar Nederland vrij prijzig is. De kogel is nog niet door de kerk.

Met vierkante computeroogjes stappen we begin van de middag in de auto. Het waait heel hard en we besluiten om bij Hanksville een populaire ‘burger joint’ uit te checken. Iedereen die door dit gebied rijdt, komt er langs en ze schijnen vrij populair te zijn. Het is maar een half uurtje rijden en we komen weer langs mooie rotsformaties. Na een lekkere hamburger met friet en milkshake (op-en-top Amerikaans) rijden we nog even naar het supermarktje in het dorp (het is meer een gehucht). Niet alleen ligt dit dorp letterlijk in een woestijn, maar ook nog eens in een ‘food desert‘. Vroeger stopte hier de vrachtwagens met groente en fruit nog wel, maar tegenwoordig bevoorraden die alleen nog maar de grote supermarkten. Veel schappen waren hier letterlijk leeg. Ik denk dat als je in Hanksville woont, je zeker een uur tot anderhalf moet rijden voor een goed gevulde supermarkt.

Thom trotseert aan het eind van de dag toch de wind om nog een rondje fietsen en ik hou het bij een half uurtje pilates en kijk een aflevering van Say Yes to The Dress (guilty pleasure!).