18 november: Pre Facebook

//18 november: Pre Facebook

Als je tegenwoordig afscheid neemt van mensen die je net ontmoet hebt, is Friends worden op Facebook een optie. In dit geval zijn van de 750 leden van de Gem & Mineral Club maar 96 actief op Facebook haha! Ik heb een doos koekjes gekocht met een leuke kaart die ik morgenochtend in de werkruimte neerzet als bedankje. Ik hoop echt dat we hier weer een keer terug zullen komen, al zal het wel even duren, want van maart t/m oktober wil je hier in verband met de hitte echt niet zijn, dus de window of opportunity is niet heel groot.

Vandaag heb ik twee stenen gebroken, dus volgens mij is het moment wel gekomen even te stoppen. Als ik moe word dan kunnen dingen beter uit mijn vingers blijven, want geheid dat ik ze laat vallen! Zodra ik me ga stoten en dingen uit mijn handen laat vallen, moet ik op een stoel gaan zitten en niks doen :-).

Ik kreeg vandaag nog een mooi stukje gegoten zilver van Joe. Super aardig. Hij had het ‘skelet’ van cholla (de cactus die je hier heel veel ziet en waar Thom twee keer een aanvaring mee had) gebruikt als basis, erg gaaf. Hij maakt er ringen van, maar ik vind ‘m zo misschien ook wel leuk bijvoorbeeld als hanger.

Verder is Thom al een paar dagen bezig om huizen op een rijtje te zetten die we op Curacao gaan bekijken. Beetje irritant dat de makelaars daar hun bestand niet up to date houden en van de 10 huizen er gerust 7 al verkocht zijn. Hopelijk hebben we geluk en staat de hoofdmoot van wat we hebben uitgekozen nog te koop. We zijn er zometeen 2 weken, dus het is wel praktisch om dit van te voren uit te zoeken. Erg leuk om te kijken of er wat tussenzit, minder leuk om met van die makelaarfiguren op stap te gaan, niet onze meest favoriete figuren. Je zult zien, huizen die al maanden te koop staan en nét als wij gaan kijken, zijn er ook andere geïnteresseerden….really? En zo wordt er een hele trukendoos opengetrokken… :-/

IMG_9654

Hier heb ik de afgelopen weken aan gewerkt. Zielig he dat er twee gebroken zijn…ook nog in de laatste fase… dat is wel even slikken.

By | 2015-11-19T04:01:09+00:00 November 19th, 2015|onderweg|Comments Off on 18 november: Pre Facebook

About the Author: