17 september: Rommeldagje

//17 september: Rommeldagje

De afgelopen twee dagen niet veel bijzonders gedaan. Wat boodschappen en verder rond de camper gerommeld. Het frisse herfstweer hier doet me enorm aan Nederland denken. Word er wel een beetje nostalgisch van. Ook al hoef ik niet de hele herfst periode mee te maken, dit weer heeft na de zomer ook altijd iets lekkers en verfrissend! Hier en daar zie je de prachtige herfstkleuren in de bomen. Er zijn hier relatief veel dennenbomen, maar de regio’s met loofbomen krijgen in deze tijd altijd heel veel bezoekers, omdat de kleuren waarzinnig mooi schijnen te zijn. Misschien dat we er in Salt Lake City wat van mee zullen krijgen. Verder naar het zuiden vermoed ik van niet, dan rijden we weer echt woestijngebied in. Het is grappig om te merken dat we ons daar ook wel weer op verheugen, terwijl we er een paar maanden geleden wel klaar mee waren en toe waren aan wat bomen in het landschap!

In Salt Lake gaat de temperatuur als het goed is weer omhoog richting de 30 graden, dus dit herfstweer blijft voorlopig beperkt tot een paar dagen :-). Ik moet zeggen dat we netjes met de dalende temperatuur naar beneden reizen, het is niet erg om een paar dagen binnen te zitten, maar als zelfs de deur niet open kan, terwijl buiten de zon schijnt, dan wordt het tijd op verder naar het zuiden te gaan!

Morgen rijden we naar Salt Lake City. Ik ga mijn best doen om me niet te ergeren aan de Mormonen (heb ik Thom beloofd) :-), kijken of dat gaat lukken. Hier in Idaho Falls werden we al verwelkomd met een enorme witte tempel die van zo’n beetje alle aanrijroutes te zien is. Een leuke verrassing is dat de State Fair op dit moment aan te de gang is in Salt Lake, dus daar gaan we zeker een kijkje nemen!

IMG_7493

Sporten van vandaag achter de rug, dus tijd voor een chipje, een dekentje en de playstation! Effe lekker spelen, is al lang geleden!

 

 

By | 2015-09-18T04:27:24+00:00 September 18th, 2015|onderweg|Comments Off on 17 september: Rommeldagje

About the Author: