17 september: Frisco revisited

//17 september: Frisco revisited

Foto: De trainer legt o.a. uit hoe de Attack Houding werkt: Rug horizontaal, navel boven je trappers, gewicht op je trappers en niet op je stuur, billen en heupen naar achteren, armen in een hoek van 45 graden. Super handig op de trails, heb ik vorig jaar veel geoefend.

Rustig dagje vandaag. Nog herstellende van mijn rug en dus even pas op de plaats. Gelukkig gaat het een stuk beter dan gisteren! We zijn gisteren vertrokken uit Denver en staan weer drie nachten op dezelfde camping als vorige week. We zouden gisteren eigenlijk naar het Film Festival in Breckenridge gaan, hadden daar ook kaartjes voor gekocht, maar dat zat er voor mij niet in. Thom is wel gegaan en hij vond de films wel aardig, maar ik had niet heel veel gemist gelukkig. Morgen is het ook nog en dan kan ik wel weer mee. Terwijl Thom weg is en ik wat in de camper aan het rommelen ben, hoor ik plots een bekende stem…ja hoor één van onze gekke burenmannen van vorige week: de muzikant! We hadden al het idee dat we zijn bootje zagen liggen. Hij herkende onze camper niet (vond ik niet zo erg). Het gekke is dat ik hem vanmorgen weg zag rijden en daarna niet meer heb gezien, terwijl zijn boot hier nog altijd ligt. We vermoeden dat hij ‘m niet meer komt ophalen…

Ik heb dan misschien niet veel gedaan vandaag, Thom daarentegen heeft een 4 uur durende masterclass mountainbiken gevolgd! We hadden dit al een paar weken geleden gespot en er bleek nog plek te zijn. Het was erg leuk geweest, nu heeft hij wel een kop vol informatie, kijken of er wat blijft hangen :-D. Het leuke is dat ik vorig jaar op een gegeven moment een boek heb gekocht over MTB techniek en dat is geschreven door dezelfde groep jongens die vandaag ook de clinic gaven. Alleen aan dat boek heb ik al veel gehad om beter te leren fietsen.

De rest van de middag naar Frisco gegaan om wassen te draaien en boodschappen te doen. De koelkast was op wat tomaatjes en hard gekookte eieren helemaal leeg!

img_5845

Onze camper

img_5843

Hele mooi herfstkleuren

img_5839

Naast de camping

img_5838

Vissers naast de camping

img_5844

Wel een beetje bewegen vandaag, dus even een trail op gelopen achter de camping

img_5836

Mooi broodje gebakken vandaag!

img_5833

Gisteren was dit mijn uitzicht groot deel van de dag.

img_5847

Dit rampje ging Thom toch iets te ver! Zo hoog hoeft hij niet zo nodig te springen.

img_0242

Het bike park hier om de hoek

 

 

By | 2016-09-18T01:43:33+00:00 September 18th, 2016|onderweg|Comments Off on 17 september: Frisco revisited

About the Author: