17 juli: Vrienden

//17 juli: Vrienden

 

Wat kan een dag lag duren als je aan het wachten bent :-). We wisten natuurlijk wel dat ze allemaal aan het eind van de dag aan zouden komen, maar toch denk je: ‘je weet maar nooit, misschien komen ze wel eerder!’.

Thom was vanmorgen nog even naar het Community Center gereden om te skypen met Robin, de laatste overdracht voor Ganttify voor de komende weken, want tot we in Calgary zijn, komt Thom er verder niet aan toe. Het idee is nu om daar een week of twee te blijven, zodat hij de overdracht compleet kan maken.

Verder wilden we voordat iedereen aan zou komen ook nog even een mooie foto uitzoeken van Bickel om in te lijsten. Ik wist dat als we dat niet vandaag zouden doen, het er niet meer van zou komen voorlopig. We hebben uiteindelijk een erg leuke van mij en Bickel op Curaçao uitgekozen en kopen er nog een lijstje bij om ook eentje te printen van Thom en Bick. Het was grappig om te merken dat we dat leuker vonden dan een foto van Bickel in haar eentje.

Rond drie uur besloten we nog even naar het strand te gaan, Thom heeft nog gesurft, maar het was vrij mistig en de temperatuur daar best fris, terwijl het op de camping eigenlijk heerlijk warm was. Een gek verschil ook al waaide het niet vandaag. Morgen wordt het nog wat warmer en als de bewolking een beetje wegblijft, is het heerlijk strandweer.

Rond half zes kwamen Niels en Roos met de kinderen aan! Super leuk en ook heel gek om ze hier te zien. We waren het er allemaal over eens dat het toch wel heel bijzonder is om aan de andere kant van de wereld samen te komen voor vakantie. Na een uurtje kwamen ook Karin en Peter aan met Max en Noor en binnen een paar uur is het alsof we elkaar vorige week nog hebben gezien. We kennen elkaar allemaal zo goed en gaan al zo lang terug dat we als we elkaar zien, het voelt als een warm bad. We kregen allemaal bestellingen en pakjes uit Nederland, even een Sinterklaasgevoel! Gekke dingen als paracetamol kwamen ook mee, dat kun je hier niet krijgen en aangezien Thom geen ibu mag, is het handig om een voorraadje te hebben. Lenzen nemen ook weinig ruimte in, daar kan ik weer een jaar mee vooruit en ook een geheugenstickje met het nieuwe seizoen van Masterchef Australia en Say Yes to The Dress zijn heel welkom! We kunnen hier niet makkelijk downloaden dus mijn ouders (grote Masterchef fans) hadden alle nieuwe afleveringen verzameld voor me (zij zijn al bijna bij de finale, in het totaal iets van 65 afleveringen!). Niels en Roos hadden een kaasschaaf mee genomen en ook een paar kilo kaas geïmporteerd 😀 Daar gaan we lekker van genieten de komende weken! Hmmmm! Oh ja en niet te vergeten: we zijn de trotse eigenaren van een Tour de France NL fietsshirt!! Niemand ziet ons nog over het hoofd op de trails 😀

IMG_6222

Je ziet de mist een beetje hangen in de verte

IMG_6221

IMG_6227

De kinderen vinden onze bank echt geweldig! Je kunt er makkelijk op liggen met zijn vieren 🙂

IMG_6230

Dank je wel Guido en Beaat voor deze geweldige klok!! Super leuk, die krijgt een mooi plekje!

IMG_8203

Roos en ik hadden Chinees gehaald, was erg lekker!

IMG_6231

Ja hoor, daar zitten we weer!! Net als op Curacao heerlijk een aflevering van Say Yes to The Dress. De vakantie is begonnen!

IMG_6232

De kinderen kijken en bekritiseren ook mee 😀

 

 

By | 2015-07-18T06:27:43+00:00 July 18th, 2015|onderweg|3 Comments

About the Author:

3 Comments

 1. Anouk July 18, 2015 at 2:55 pm

  😀 Dat ziet er gezellig uit!!! Veel plezier!!

 2. Manouk July 18, 2015 at 3:59 pm

  Hopi gezellig!! Veel plezier samen…

  • biancthom July 19, 2015 at 6:55 am

   thanks!

Comments are closed.