15 september: Laatste dag Denver

//15 september: Laatste dag Denver

Foto: dit is m geworden! Ja ook met de twee keer een poef er bij. Ik denk dat we zometeen echte couchpotatoes gaan worden haha!

Laatste dag vandaag in Denver, we hebben wel zin om weer de natuur in te gaan! Gisteren allemaal meubelzaken afgelopen en we zijn gelukkig geslaagd voor de zithoek binnen en een bank voor op de porch voor ons huis op Curacao. Dit zal allemaal afgeleverd worden in Miami en vandaar naar C verscheept. Een heel gedoe en ook kosten, maar op het eiland konden we niks vinden dat echt lekker zat en ook nog een beetje redelijk geprijsd was. Hier kunnen we nu voorlopig mee vooruit! Wat erg grappig was, was dat ik aan de verkoper in de winkel vroeg om hij ons nog korting kon geven als we meerdere items zouden kopen, maar nee dat kon echt niet. We vertrokken weer naar nog één andere winkel, maar dat was verder niks. In de auto ging ik toch even googlen of er niet online een coupon oid te vinden was en ja hoor, via eBay werden er meerdere coupon codes verkocht voor 1 of 2 dollar die 15% korting zouden geven! Ook op meubels! Uiteindelijk hebben we de set online besteld, korting gekregen en nu is het afwachten wanneer het allemaal bij ons in huis zal staan ☺.
Vandaag wilde ik even naar een schilderwinkel en hier in Denver zit een flink grote. Ik heb niks specifieks nodig, maar hier in Amerika hebben ze altijd weer andere dingen dan in Nederland. Het lijkt ook of hier apartere producten te koop zijn en dat is erg leuk voor het proces waar ik nu in zit met mijn werk. Ik ben namelijk heel veel aan het experimenteren!
Verder als laatste nog een keer naar de Gem & Mineral Show. Helaas niemand gevonden die iets met goud deed en me zou kunnen vertellen hoe ik dat nou het zwarte zand krijg. Wel een aantal verkopers met ruwe stenen en gesneden platen (nog niet gepolijst) en heb nog een paar erg mooie kleuren gekocht. Bij het afdingen (is hier niet heel erg gebruikelijk volgens mij) kreeg ik een wijzend vingertje van de verkoper van twee hele mooie blauwe plakken dat hij onder geen beding het eindresulaat voor minder dan 100 dollar per stuk op de facebook wilde tegenkomen, want dan verziekte ik de markt. Dus ik heb braaf ja en amen geknikt!

De rest van de middag lekker hier langs het beekje gezeten en wat steentjes zitten zeven. Lekker rustiggevend klusje en helemaal niet erg op zo’n mooi plek. Misschien te lang in 1 houding gezeten (beetje scheef) en eigenlijk bij het laatste handje dat ik uit de rivier wilde scheppen, schiet het in mijn rug! Gelukkig kon ik nog bij de camper komen (Thom was weg: fietsen en daarna de SUP plank ophalen die is gerepareerd hier), snel twee pijnstillers en creme erop en nu even plat! Volgens mij valt het mee…ik voel het wel en het is ook wat onstabiel, nou ja maar even afwachten hoe het morgen voelt!

img_0234

Fietstrail vanmorgen van Thom

img_0226

Uitzicht vanaf de berg die Thom heeft beklommen vandaag.

img_0229

Thom zijn lunch vanmiddag tussen twee etapes door 🙂

img_0225

Terwijl hij aan het fietsen is komt hij langs een gym…en er is nog plek! Eerste keer!

img_5805

Mooie blauwe stenen bij de Gem en Mineral show

img_5809

Beetje rockhounden aan het water. Kijken of er iets interessants te vinden valt.

img_5811

img_5810

img_5812

Dit zijn nog een aantal plakken die ik vandaag op de kop heb getikt. De grote stenen kan ik zelf zagen als ik weer thuis ben. Erg blij met de mooie patronen!

img_5814

Geen idee wat dit is, zouden ook stukjes glas kunnen zijn, maar ik heb ze uit de kreek gevist vandaag!

img_5816

Ook nog een mini nuggetje goud en een paar vlokjes gevonden!

 

By | 2016-09-16T02:29:54+00:00 September 16th, 2016|onderweg|Comments Off on 15 september: Laatste dag Denver

About the Author: