15 en 16 november: Klusdagen

//15 en 16 november: Klusdagen

Het is heerlijk om een camper te hebben, maar de downside is dat je ‘m ook moet onderhouden en in de afgelopen weken hadden we een aardig todo lijstje opgebouwd aan dingen die moesten gebeuren. We besluiten om vandaag en morgen de handen uit te mouwen te steken en de camper wat tender loving care te geven.

Thom neemt ook de truck onder zijn hoede. Het slangetje van de ruitenwisser vloeistof was kapot gevroren in Colorado tijdens de extreme kou een aantal weken geleden en moet vervangen worden. Ik ga binnen aan de gang. Ik had aan het begin van onze trip in Heber City al nieuwe potten met verf gekocht (oude waren op en/of uitgedroogd), dus ik heb al het materiaal om binnen de boel weer eens een likje verf te geven. De slide-out in de woonkamer was mooi oranje, maar zit inmiddels onder de vegen, vlekken en butsen. Dus die krijgt van mij een dubbele laag verse verf. Daarna is het behang aan de beurt. Het komt op meerdere plekken los van de muur en na wat nieuwe primer (deze muren zijn allemaal beplakt met plastic en hebben bijna geen plak vermogen van zichzelf) en behang plaksel zit het er allemaal weer strak tegen aan. Tussen het klussen door maken we nog een mooi fietstochtje op een trail die langs de camping loopt en zit ik lekker met een boekje in de zon. Geen reden om ons helemaal uit de naad te werken, we hebben nog genoeg tijd om de rest van het lijstje af te werken. Naast het fixen van de auto, maakt Thom het kastje voor de accu’s af. Die hebben nu een eigen geventileerde ruimte, iets dat ook al lang op de todo stond. Oh ja en ook de kano is geplakt (had een klein gaatje)!

‘s Avonds gaan we naar de bios naar Ford versus Ferrari, daar wilden we vorige week al heen, maar toen we bij de bioscoop aankwamen bleek dat ik niet goed had gekeken en dat ie nog niet draaide. We zijn toen naar Jojo Rabbit geweest, wat ook écht een aanrader is, prachtige film! Nu dus wel en wat schetst onze verbazing, de film draait in een zaal met alleen maar grote luie stoelen waar je languit in kunt liggen (benen ook omhoog)! Heerlijk! De film is ook nog lekker lang! Online komen we er achter dat op Curaçao ook net een zaal is geopend met dit soort comfort stoelen, daar gaan we zeker naar toe als we weer thuis zijn!

Morgen gaan we weer op pad en rijden we wat zuidelijker en gaan we naar een mooi gebied net buiten Phoenix!

By | 2019-11-18T01:39:41+00:00 November 18th, 2019|onderweg|Comments Off on 15 en 16 november: Klusdagen

About the Author: