Ik had voor vannacht mijn oordopjes ingedaan, omdat ik wist dat iedereen heel vroeg op ging staan en ik de gelukkige was die lekker door kon slapen. Werkte super, ik hoorde vaag dat Thom rond half vijf het bed uit rolde en daarna viel ik weer in slaap, om vervolgens weer wakker te worden van Thom die weer naast me komt liggen. Zo slaperig was ik natuurlijk ook weer niet, dus: ‘waarom lig je nu weer in bed?’ ‘Felix zijn vlucht is gecanceld, geen idee waarom’. Toen ik rond half negen echt wakker werd, was ik natuurlijk heel nieuwsgierig wat er was gebeurd!

Voordat ik begin met ‘The Felix Tale’ even een update over het paspoort, velen van jullie zullen vast nieuwsgierig zijn hoe Daan zijn verhaal af is gelopen. Bij het openen van de Whatsapp vanmorgen stonden er allemaal berichtjes van Marcel….wat bleek, het paspoort van Daan zat helemaal onderin de rugzak van Marcel! Nee, dit was geen kwade opzet van Marcel, maar helaas vergeetachtigheid van beide mannen. Omdat Mars zijn spullen in de camper had staan (klein tentje), had Daan zijn paspoort in zijn rugzak gestopt zodat deze niet in een tent lag. Al die tijd lag dat paspoort te roepen ‘Ik ben hier!!’, zonder gehoord te kunnen worden. In Nederland kwam Marcel er pas achter. Opsturen heeft vanwege het weekend geen zin, het zou op zijn vroegst op woensdag hier zijn.

The Felix tale: toen ze de camping afreden, checkte Felix nog even zijn email om een emailtje van de luchtvaartmaatschappij in zijn inbox te vinden, waarin ze doodleuk mededeelden dat zijn vlucht was gecanceld en hij nu om 2 uur ’s nachts van zaterdag op zondag vloog! WTF? Daar heb ik echt nog nooit van gehoord! Ok, een paar uur vertraging, misschien een halve dag, maar zo lang! Dus waren ze meteen weer omgedraaid en was Thom weer zijn bed in gedoken. Felix en Daan zijn echte vroege vogels dus die konden niet meer slapen, met de prachtige zonsopgangfoto van hieronder als resultaat. Het weer in Texas is heel slecht op dit moment, misschien heeft dat invloed op het luchtverkeer?

Felix was dan wel een extra vakantiedag gegeven, maar zijn tas was al helemaal ingepakt en zijn kop stond in vliegstand. Dan is het erg lastig om de knop weer helemaal op te zetten. We besloten rond de camper te blijven hangen vandaag om rond half vier via de laundromat naar Scottsdale te rijden en daar een hapje te eten en een filmpje te pakken. Scottsdale is op weg naar het vliegveld en een erg leuk deel van Phoenix. Helaas waren we te laat om gebruik te maken van de wasmachines van het RV Park dat bij een Casino hoort, zo’n half uurtje bij onze camping vandaan. Beetje balen want echt bijna alles is vies, vooral de sportkleren, morgen nog maar eens proberen. Felix en Daan waren helemaal verbaast dat mensen op elkaar gepakt op een RV park gaan staan, terwijl er zo’n onwijs mooie camping vlakbij is. Wij snappen er ook nog steeds niks van. Het enige dat we kunnen verzinnen, is dat je op een RV park net zo lang kan staan als je wil (de meeste overheidsparken hebben een 14 dagen ‘maximum stay’) en je hebt meestal full hookups (water/elektriciteit/riolering). Het mag praktisch zijn, maar daar is dan ook alles mee gezegd, de sfeer is vaak ver te zoeken.

Geen wasserij gaf ons wat extra tijd en goede reden om even in de mall rond te neuzen, waar ook de bioscoop bij hoorde. Nog twee leuke winterjurken gekocht en een nieuwe pyjama broek bij Anthropology (één van mijn lievelingswinkels in de VS). Daarna lekker gegeten op een heel gezellig terras. De film was geen aanrader (Sicario): suf verhaal over een FBI agente die in het begin van de film nog een heel stoer wijf is, maar als snel als een kip zonder kop rondrent en achter de feiten aanloopt. Ik ben niet zo’n feministe, maar kan me bij dit soort films enorm ergeren aan hoe zo’n vrouw geportretteerd wordt.

Nu hebben we Felix net afgezet bij het vliegveld en heeft Daan zijn huurauto weer ingeleverd. Een klein uurtje en dan zijn we weer op de camping. Zien we misschien nog net de finish van een hardloopwedstrijd die al de hele dag aan de gang is op de camping. Geen kattepis want de deelnemers rennen 100 mijl!! Een bizarre afstand. Toen de mannen vanmorgen in de auto zaten, zagen ze ze starten, sommigen zelfs verkleed, want het is tenslotte halloween! 😀

IMG_8657

IMG_8631

Start van de wedstrijd

IMG_8632

IMG_8638

 

 

Thom en Daan stuitte op een test stand net buiten de camping! Konden ze allerlei MTBs uitproberen! Goede reden om twee fatbikes te testen, waar ze erg enthousiast over waren!
IMG_8656

 

 

IMG_9136

IMG_8659

IMG_9138

Het saaie RV park

IMG_9137

Helaas de wasserette is al dicht!

IMG_9142

Een Tesla winkel midden in de mall!

IMG_9143

IMG_9144

IMG_9140

Enorm veel opmaak stations in de mall. waarschijnlijk voor alle halloween feestjes vanavond!

IMG_9148

IMG_9150

IMG_9153