Sinds lange tijd werden we vanmorgen wakker met regen. De voorspellingen voor vandaag bleven slecht, dus lekker binnen en kacheltje aan. Thom voelt zich na de val van gisteren vooral erg stijf, maar verder goed. Hij wil werken en ik wil al een tijdje weer wat posts toevoegen aan mijn portretschilderkunst.nl blog, anders zak ik langzaamaan naar beneden in de Google notering. Echter, terwijl ik er mee bezig ben en ook wat aan het rommelen met templates, save ik mijn template, maar blijkbaar niet goed, want plotseling ziet mijn weblog er totaal anders uit! Snel Thom er naar laten kijken, maar helaas mijn oude vormgeving is helemaal verdwenen. Gelukkig lukt het Thom om met wat creativiteit in een paar uur tijd mijn site weer in elkaar te puzzelen. Meteen een goede reden om dan ook maar wat kleuraanpassingen te doen dus nu ziet alles er weer fris uit. Ik heb nu twee mooie websites: www.portretschilderkunst.nl & www.biancaberends.nl. De eerste zal vooral mijn blog worden en de tweede mijn online portfolio.

Na een stukje wandelen (zonder Bickel is dat maar saai!) om even een frisse neus te halen, ben ik aan de slag gegaan met een post voor de VerderOp blog die al een tijdje ‘in the make’ is. Ik heb de afgelopen maanden bijgehouden op welke campings we hebben gestaan en voor elke camping een review geschreven. Ik wilde er graag een plattegrond bij hebben en dat is nu gelukt! Via GoogleMaps heb ik nu een mooi overzicht van alle campings die we bezocht hebben. Je kunt het bekijken op: http://verderop.com/reviews/ en anders kun je het rechtsboven in de website vinden. De volgende stap is om bij elke camping een fotootje toe te voegen, wordt vervolgd!

Hopelijk morgen weer wat lichtere luchten, zodat we weer lekker naar buiten kunnen. Ik heb wel zin om op de fiets te stappen. Helaas voor Thom mag hij voorlopig nog niet fietsen ;-).

IMG_6048

Comox Lake

IMG_1453

Horby Island

IMG_1442

Victoria