13 april: Bar M Loop

//13 april: Bar M Loop

Vandaag een prachtig stuk gefietst op de Moab Brand trails hier vlakbij. De laatste dag voorlopig voor mij, omdat de fietsenwinkel de vering van mijn achterwiel heeft gehaald en nu is opgestuurd naar de fabriek. Volgens hem een veel voorkomende fout en hij had niet eens mijn aankoop bon nodig, zo zeker was hij van zijn zaak dat ik een goed werkende schokdemper terug zal krijgen. Laten we het hopen! En vooral ook, dat het niet eindeloos gaat duren… Ik kan natuurlijk nog wel fietsen op mijn oude fiets, maar das toch wel even een stapje terug in rijcomfort. We zullen wel even zien. Hij zei in ieder geval (met niet heel veel overtuiging) dat er genoeg andere dingen te doen zijn in Moab :-/.

Morgen is een spannende dag, want dan wordt mijn moeder geopereerd, ze krijgt een nieuwe (halve) knie. Het is zo’n gek idee dat dat allemaal gaat gebeuren, wanneer wij door het tijdsverschil nog liggen te slapen. Als wij wakker worden, is het lang en breed achter de rug. ‘We duimen voor je mam dat het allemaal super goed gaat!’

IMG_2860

Kloofje 😀

 

 

 

By | 2015-04-14T02:10:38+00:00 April 14th, 2015|onderweg|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Anouk April 14, 2015 at 12:27 pm

    -je bestaat niet in Amerika! ;-D lol

Comments are closed.