We staan lekker rustig op, maar helaas is Thom toch met het verkeerde been uit bed gestapt. Ach ja, dat heb je soms. We moeten allebei wat dingen doen achter de computer, maar rond een uur of elf houden we het voor gezien. Er zijn pakjes aangekomen bij het postkantoor, dus we rijden even naar het dorp. Helaas blijkt het dit keer wat minder soepel te gaan met general delivery want als de man terug van achter komt, zegt hij dat er niks voor ons ligt. Ik open de Amazon app waar toch duidelijk staat dat ze zijn afgeleverd. Als we wat beter kijken, blijkt dat ze niet in Frisco liggen, maar in Silverthorne, een dorp verderop…De postkantoorman zegt dat we beter over twee dagen nog even terug kunnen komen, want dat het wel vaker gebeurt en de kans groot is dat ze alsnog hier naar toe komen.

Met lege handen lopen we weer naar buiten. We zijn aan het begin van Main Street en iets verderop ligt het kantoortje van de visvergunningen, waar we een papiertje kunnen ophalen, zodat we de komende vijf dagen kunnen vissen. Een visje eten in een heel duur restaurant is goedkoper dan een visvergunning, maar goed, daar staan we maar niet al te lang bij stil. Thom had de vergunning online aangevraagd, maar hij is niet geldig zonder dat stukje papier. We hadden nog even gedacht, we spelen die domme buitenlander wel als ze komen controleren, maar aangezien we toch al naar het postkantoor moesten, kunnen we dat ook wel ophalen.

Het is zo leuk, om de horeca te helpen i.v.m. Covid, hebben ze de hele zomer de winkelstraat in het dorp autovrij gemaakt. Hierdoor kunnen de terrassen worden uitgebreid. Het ziet er zo leuk uit (ik zal nog wat foto’s maken, kwam er nu niet van). Veel gezelliger dan als er allemaal auto’s staan en doorheen rijden. Ik kan me goed voorstellen dat ze het zo willen houden. We drinken nog even een koffietje en hebben het er over dat we binnenkort 50 worden. Ik eind oktober en Thom volgend jaar begin maart. Een vriendin van me had het laatst over dat je elk jaar weer een nieuw level haalt. Ik vind het een geniale benadering van ouder worden. Ik heb dus zo meteen level 50 gehaald! Hoe cool is dat! Zonder al te veel kleerscheuren, op naar level 51! Ik vind het denk ik wel leuk om een borrel te geven. Een groot feest is niet aan ons besteed, daar hebben we allebei geen lol in en met mijn familie vieren we altijd een paar verjaardagen tegelijkertijd. Mijn vader wordt 80 dit jaar, ook in oktober en mijn zus wordt volgens mij 45. Allemaal mooie leeftijden dit jaar!

Als we terugkomen bij de camper, gaat Thom aan het water zitten met een hengel. Ik videobel even met mijn ouders en ga dan gezellig aan de waterkant zitten met een boekje. Behalve een piepklein visje dat vanzelf van het haakje valt, vangen we niks. Er zit hier in het meer forel en zalm, allebei wel erg lekkere visjes! Misschien hebben we de komende dagen meer geluk. Volgens de buurvrouw moeten we naar de andere kant van het schiereiland waar de Blue river uitkomt in het meer. Daar zit altijd meer vis dan in de uithoek waar wij nu staan.