11 november: Back at it!

//11 november: Back at it!

Hè hè! Na vijf dagen in de lappenmand, ben ik eindelijk weer bij de pinken. Heerlijk! Ik ging er vanuit dat niemand zat te wachten op een dagelijks verslag van hoe ziek ik me voelde (viel wel mee alleen vrij lang misselijk) en dus een aantal dagen geen postjes op Verderop.

Ik wil echt even wat ondernemen vandaag, effe weg van de camping en de camper! Gelukkig heeft Thom wel wat leuke fietstrails kunnen uitchecken de laatste dagen, maar voor de rest ook niet veel gedaan of gezien van de omgeving. Er is hier een heel mooi meer omgeven door granieten bolders wat op onze wish list staat dus ik maak een picknick en Thom laadt de kano en klapstoeltjes in de auto. Het is niet ver rijden, klein half uurtje en bij de boat ramp laden we alles uit. Deze kano is echt een goede koop geweest: opblaasbaar, maar toch heel stevig en het kost niet veel tijd om ‘m ‘op te zetten’.

Het is geen groot meer, maar heel pittoreske doordat het bijna helemaal omgeven is door grote granieten stenen. Ik blijf foto’s maken! Het is bijna windstil en prachtig zonnig, we hadden geen betere condities kunnen treffen. Aan de kade spreek ik iemand die net van het water af komt en hij vertelt dat het nog vrij warm is voor de tijd van het jaar. Daar hebben we dan mooi mazzel mee! Overdag zo’n 22 graden, maar het duurt wel even voordat het warm genoeg is om de deur open te zetten en vanaf half vijf is de zon weg en rond half zes gaat de deur van de camper weer dicht. Ik heb al tegen Thom gezegd, dat wat mij betreft we iets warmere temperaturen opzoeken als we hier weer vertrekken. We hebben nog 3,5 week voordat we naar Nederland vertrekken, dus genoeg tijd om misschien nog wat zuidelijker te gaan voordat we richting onze eindbestemming Las Vegas rijden.

By | 2019-11-13T02:11:06+00:00 November 13th, 2019|onderweg|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Tina November 13, 2019 at 4:32 pm

    Lieve Bianca en Tom, wat is het daar prachtig bij dat meer en de pittoreske rotsen!Zo mooi! Ook ik heb een opblaasbaar kano gekocht en ben daar ook heel blij mee. Geniet van het mooie weer. Liefs, Tina

    • biancthom November 18, 2019 at 3:13 pm

      Wat leuk Tina!

Comments are closed.